Soluții se găsesc la orice problemă când îți respecți valorile și ești consecvent în fapte – opinie

De la teorie și „filosofie” gregară la pragmatism unitar și eficient.

Vă mulțumesc tuturor celor care dovediți prin fapte că putem fi uniți, că orgoliile și interesele personale dispar în fața nevoilor comune, în fața atacului continuu asupra poporului român.
Pe unii vă cunosc personal de foarte mulți ani și am făcut multe fapte împreună pentru scopul nostru (eliberarea poporului român) care au dat rezultate chiar dacă nu le-am trâmbițat prea mult.

Sunteți câțiva care ați făcut cu consecvență fapte pentru scop, ați făcut munca de a aduna oamenii la un loc, ați ajutat, chiar și financiar, foarte mulți naționaliști să își poată pună în fapte obiectivele și ați stat alături de oricine a dovedit că merită prin fapte.

Este adevărat că avem două probleme majore în a ne îndeplini scopul: 1. Mijloacele materiale; 2. Coagularea unui nucleu național coerent și consecvent în îndeplinirea obiectivelor.
Aceste două încercări ne pândesc de ani de zile și nu sunt încă rezolvate.

După anii de experiență în teren, prin analizarea obiectivă a celor petrecute cu noi ca indivizi, dar mai ales ca grupuri de acțiune, am ajuns la o concluzie simplă care a reieșit din însăși lipsa unei coeziuni care să dureze și să dea rezultate eficiente.
Cu toții avem bune intenții și facem fapte cum putem, iar din dorința de a fi mai mulți tolerăm oameni care nu au aceleași valori și principii cu noi, crezând că este suficient că aparent avem același scop.

Atât timp cât nu stabilim de la început ce valori spirituale și morale avem, cât timp nu facem faptele conform acestor valori, nu va exista unitate adevărată și consecventă.
De abia când acestea sunt clare și asumate, când acestea se vor verifica prin fapte, vom avea adevărata unitate a poporului, prin exemplul faptic al unui nucleu național.
De abia când vom fi uniți în cuget și în simțiri, când vom porni de la prima noastră valoare, ortodoxia, cu care voievozii au învins imperii, au făcut unirea, au apărat continuitatea poporului, de abia atunci vom avea puterea să răzbim dușmanul.

Mijloacele materiale nu sunt o chestiune de interes personal, fiecare își poate avea de grijă când se ocupă doar de el și de familia lui, dar când vrei să salvezi un popor necesitățile depășesc nevoile personale și puțini fiind, nu mai avem timp să ne ocupăm de noi înșine.
Suntem câțiva, la nivel național, care de mulți ani ne dedicăm zi de zi scopului și sunt sigur că majoritatea nu au niciun gând de mărire personală, de a fi lideri sau de a accede în funcții.
Suntem doar slujitorii acestui popor.

Fără mijloace materiale construite în mod inteligent și cu forțe proprii nicio Mișcare nu poate fi eficientă.
Cotizațiile, donațiile și sponsorizările sunt binevenite, dar nu pot acoperi toate nevoile unei Mișcări Naționale aflate în fața unui sistem super dotat financiar (din taxele luate de la noi!!!) și care își permite să plătească oameni care să execute ordine.
În plus trebuie avută mare grijă cu „sponsorizările” care pot fi un măr otrăvit.

Mijloacele create de noi, prin activități economice proprii Mișcării, ne aduc cele necesare pentru a ne îndeplini obiectivele dar și oameni noi cu care să facem fapte împreună și totodată ne verifică seriozitatea, loialitatea și respectarea valorilor asumate.

Când vom îndeplini câțiva, care ne cam știm deja, acești primi pași (asumarea valorilor și punerea în practică a unor activități economice) vom avea cu ce să unim și mai mulți români și vom fi un exemplu prin fapte și nu doar prin vorbe și întâlniri fără rezultate concrete.

Să mă iertați că am îndrăznit! Doamne ajută! 

Sursa: facebook.com/Georgeroninro/ 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.