Conștientizarea și asumarea acțiunilor pentru unitatea românilor
– De la securitatea cibernetică la siguranța poporului român

Mă numesc Georgeta MIhail (Alexandrinna) și reprezint un grup de români responsabili: Noi, românii, vrem PACE !

Ne-am dat seama că, oricât se dorește și se manipulează cu rea voință să credem că nu mai putem face nimic pentru repunerea în drepturi a poporului român, singurul lucru care ne-a mai rămas de făcut pentru a ne salva este să facem Acțiuni pentru Eliberarea României.
Pentru că avem nevoie de unitate în acțiuni am constituit adunarea poporului român „Acțiunea Români Uniți – Pentru Țară Neam și Credință !” despre care puteți afla mai multe pe prima pagină a site-ului unitateapoporuluiroman.ro

Pacea presupune o situație de stabilitate care nu se referă strict la prevenirea sau încetarea războiului fizic, convențional sau hibrid, ci mai ales la starea de liniște și prosperitate a întregului popor.

Avem nevoie de legi doar în folosul poporului, iar legile degeaba se dau dacă nu se pun și în aplicare. Legile care se dau și sunt împotriva poporului sunt fărădelegi. Sunt doar aparențe legale prin care poporul este stăpânit și ținut în sclavie.

Poporului român, deși este indicat în Constituția României ca fiind singurul care poate exercita suveranitatea asupra lui și a teritoriului nostru, nu i se permite să-și folosească acel drept natural de la Dumnezeu. Exemplele sunt atât de numeroase și evidente încât vom menționa doar unul singur: Poporului român i se interzice sau i se limitează dreptul de a folosi ca denumire într-o organizație cuvintele: român, românesc, românism, național …etc.

Deși există legi care protejează etniile aflate pe teritoriul nostru și cu care poporul român conviețuiște în liniște și înțelegere, legea „antiromânism”, care ar proteja poporul suveran, este interzisă. Toate „actele împotriva poporului român” puse pe seama unor etnii conlocuitoare sunt comandate din afara țării și puse în aplicare cu știința și concursul „autorităților”.

Este evident că nu securitatea cibernetică și siguranța fizică a poporului român au fost sau sunt în planul și în acțiunile celor care se auto-intitulează autorități ci exact contrariul.
Au permanent acelaș obiectiv simplu și sinistru: ținerea-n sclavie prin frică, îngrădirea oricăror posibilități de manifestare și de exprimare a drepturilor legitime cu care ne naștem și pe care nu are dreptul nimeni nici să ni le dea nici să ni le ia. Au ca unic scop permanentizarea unui genocid asupra poporului român.

Atacurile cibernetice asupra fiecărui român și asupra așa ziselor autorități sunt o realitate, dar aceste autorități care invocă necesitatea unei legi ascund adevărul și refuză să colaboreze cu acei români care dețin atât dovezile cât și capacitatea de a demonstra prin ce mijloace și de către cine sunt date aceste atacuri cibernetice.

Concret și-n adevăr este vorba despre impunerea de către autorități a trecerii întregii populații sub stăpânirea Imperiului Digital, acest lucru fiind în mod evident împotriva poporului român atât timp cât nu s-au soluționat și nici nu se dorește a fi soluționate cel puțin marile probleme de securitate cibernetică care duc și la insecuritatea fizică.

Aceste așa zise probleme cu care se confruntă autoritățile sunt planificate și executate tocmai de așa zisele autorități direct sau prin terțe organizații criminale. Dovada constă în însăși refuzul de cel puțin 10 ani din partea acestora de a judeca în instanțe publice o serie de dosare penale care au ca fapte dovedite prin probe depuse la dosare, genocidul asupra poporului român făcut de aceste autorități, dispus și operat pe cale cibernetică în ultimii ani.

În fapt este vorba despre furtul de identitate, despre fraudele bancare și despre frauda electorală prin mijloace electronice, toate acestea fiind puse în aplicare începând cu anul 2000.

La baza acestor afirmații stau numerele de dosar, intervențiile publice și oficiale ale celor care au adunat probele din aceste dosare nefiind oamenii sistemului (vedeți cel de-al doilea video de la finalul articolului). Sute de ore de filmări, înregistrări audio, urme informatice (log-uri) care nu pot dispărea niciodată, zeci și chiar sute de martori precum și alte dovezi pentru care în orice proces public nici un judecător nu va îndrăzni să nu dea soluția corectă: arestarea și închiderea pentru ani grei de închisoare a celor care sunt vinovați. Vinovați pentru următoarele fapte: Atentat la siguranța națională, Genocid asupra poporului român, Trădare până la Înaltă trădare.

Ce este poporul și care este valoarea lui ? Ce a ținut poporul român unit sute de ani ?

Poporul este unitatea frățească, unitatea tradițiilor și a culturii, a oamenilor care conviețuiesc într-un teritoriu pe care îl știu din moși-strămoși, acolo unde s-au născut aceștia și unde li se pierde șirul anilor de existență ca popor. Noi românii suntem un popor care avem unica valoare pe care o invidiază toți cotropitorii: Ne-am născut aici și nu am plecat de aici chiar dacă am fost cotropiți s-au ne-am rătăcit de-a lungul veacurilor.

Știu că fiecare om are liberul arbitru și il respectăm, dar tocmai pentru că avem liberul arbitru, poporul român și-a asumat că este un popor creștin ortodox. Poporul român creștin ortodox a tolerat toate manifestările religioase sau atee pe teritoriul nostru sfânt, dar asta nu înseamnă că ne-am lepădat de dreapta credință.
Unii români s-au rătăcit pe căi mai ușoare decât calea creștin ortodoxă, iar aici cea mai mare contribuție o au cei care au infectat biserica ortodoxă cu intenție, planificat și organizat. Biserica Ortodoxă Română trebuie apărată cu orice preț și toate atacurile asupra ei trebuiesc stăvilite cu smerenie și înțelepciune.
Ortodoxia este esența noastră, chiar și pe timpul comunismului eram uniți în jurul bisericii. Generațiile noi, de după 1989, sunt educate și orientate de către autorități prin mass-media în special total împotriva ortodoxiei. Cu toate acestea bisericile noastre sunt tot mai pline de tineri și în asta vedem un semn clar că unitatea spirituală și fizică a poporului român se consolidează în jurul și în sânul Bisericii Ortodoxe.

Ca să facem Acțiuni pentru Eliberarea României, pentru a fi parte a Adunării Poporului Român: „Acțiunea Români Uniți – Pentru Țară Neam și Credință !” trebuie să stabilim de la început care ne sunt valorile, principiile, scopul, obiectivele și mijloacele.
Ne vom salva doar având valori și principii comune !
Doar având acestea, doar asumându-ni-le și fiind activi cu adevărat vom Elibera România.

Slujind vei fi slujit !

Așa să ne ajute Dumnezeu !